Sunday, October 31, 2010

Herfstvakantie

Even een weekje er tussen uit geweest, de regen en wind getrotseerd we noemen het niet voor niks herfstvakantie.
 Een leuk huisje gehuurd met vrienden op Lauwersoog, een dagje Groningen, Pieterburen, Schiermonnikoog, luieren en lekker slapen .



Een berg van gevonden vissers netten

Saturday, October 23, 2010

Fibermaildag en de Haagse Hoed

19 oktober een erg gezellige dag gehad in Leiden, veel dames ontmoet van de fibermail groep.Het gezicht achter de kaart, zeer de moeite waard.
Ook gemarmerd, had ik nog nooit gedaan maar was erg leuk om te doen. De resultaten even gefotografeerd , kunnen we weer mooie kaarten maken.



Deze maand was er nog een thema om in te schrijven De Hoed ( als inspiratie bron kon je aan prinsjes dag denken.) Maar ik kon daar niet zo veel inspiratie uithalen, als tegen hanger van de Haagse hoed heb ik een hoedje van papier gemaakt.


Sunday, October 10, 2010

Stencelling

Ik heb in een ver verleden een stempel gemaakt van hout/foom en mijn Ginco boompje als inspiratie gebruikt. Een zwarte lap vol gestempeld en in de kast gelegd. Met het thema stencelling heb ik wat in mijn voorraad gedoken en de lap terug gevonden.

Op internet vond ik nog een leuk plaatje van een Ginco blad, het patroontje uitgesneden uit freezer papier en daarna ingekleurd met goudverf van lumiere.
Toen nog even aan de slag met de naaimachine en een mooie gouden draadje.


Omdat mijn voorraad kaarten aardig op was heb ik meteen de gehele lap versneden in 10 kaarten kan ik weer een tijdje vooruit

Sunday, October 3, 2010

Kat(ten)



Voor de fibermail kaarten ruil was het thema deze maand Kat(ten)




Ik heb Sylvester gebruikt voor dit thema